vásárl

Vásárlás: Yuasa Yumicron YB14L-B2 motorkerékpár akkumulátor, 12V 14,7Ah 175A J+ árak

Gyártó:YUASA
Gyártói cikkszám:YB14L-B2
Rövid cikkszám:YB14L-B2-YUA
Névleges feszültség:12 V
Kapacitás:15 Ah
Indítóáram:175 A
Szélesség:89 mm
Hosszúság:134 mm
Magasság:166 mm
EAN vonalkód:5050694005558
Súly:5.00 kg
Technológia:SLI


Legjobb ár:

15.560 Ft.


Yuasa Yumicron YB14L-B2 motorkerékpár akkumulátor, 12V 14,7Ah 175A J+

A legjobb Yuasa Yumicron YB14L-B2 motorkerékpár akkumulátor, 12V 14,7Ah 175A J+ ajánlatok, árak, árösszehasonlítás:

PartnerNépszerűségTerméknévÁr
Kauffer Áruház
Budapest XI, Szigetszentmiklós

Legnépszerűbb!
Yuasa Yumicron YB14L-B2 motorkerékpár akkumulátor, 12V 14,7Ah 175A J+

Kötelező jótállás (ha ön fogyasztó): 1 év
15.560 Ft.

Legolcsóbb!
Ugrás a boltraTSRQPONMLJTSRQPONIIJ

Szállítási díj:
1.729 Ft.
Zselésakkumulátor.hu
Dabas

Yuasa Yumicron YB14L-B2 motorkerékpár akkumulátor, 12V 14,7Ah 175A J+

Kötelező jótállás (ha ön fogyasztó): 1 év
15.560 Ft.

Legolcsóbb!
Ugrás a boltraTSRQPONMFGTSRQPONIIJ

Szállítási díj:
ismeretlen
Akku-Fer
Budapest XI,Szigetszentmiklós

Yuasa YB14L-B2 Yumicron motor akkumulátor 12V 14,7Ah / 175Ah

Kötelező jótállás (ha ön fogyasztó): 1 év
17.490 Ft.
+12%
Ugrás a boltraTSRQPONMJITSRQPONIIJ

Szállítási díj:
ismeretlen

Yuasa Yumicron YB14L-B2 motorkerékpár akkumulátor, 12V 14,7Ah 175A J+

Pozitív saru a jobb oldalon

Névleges feszültség: 12V
Kapacitás: 14,7h
Indító áram: 175A

Méretek:
Hosszúság:134mm
Szélesség: 89mm
Magasság: 166mm
Hogyan működik az akkumulátor vásárlás?

Árak

Az Akkuárak.hu partnereitől kapott terméklisták alapján dolgozik. Ezeket naponta legalább egyszer frissítjük, és a partnereinktől kapott adatok alapján rendezzük a legolcsóbb ártól indulva.
Az árak pontosságát partnereink garantálják, azonban előfordulhat, hogy az árlista elkészítése és a vásárlás időpontja között az árak megváltoznak. Ezért megrendeléskor minden esetben a partnerünk oldalán található ár érvényes.

Az oldalunkon feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák a magyar, 27%-os általános forgalmi adót (Áfát).

Vásárlás:

A vásárlás mindig partnerünk oldalán történik. Az Akkuárak.hu nem fogad megrendeléseket és nem küld csomagot a látogatóinak.
Vásárláshoz kérjük, válassza ki az ön számára legkedvezőbb ajánlatot, és kattintson a mellette található Ugrás a boltra gombra!
Kattintás után átkerül partnerünk oldalára, ahol elvégezheti a megrendelést.

Termékek összevetése

A termék-összevetés segítségével nem csak egy konkrét termékre adott ajánlatokat vethet össze, hanem eltérő termékek műszaki paramétereit is áttekintheti. Ezzel segítünk az önnek legmegfelelőbb ár/érték arányú akku kiválasztásában.

Több akkumulátor összehasonlítása segíthet abban, hogy az ön által vásárolt akkumulátor minden tekintetben megfeleljen az ön igényeinek.

Hogyan válasszunk akkumulátort?

Ha akkumulátort kell cserélnie az autóban, nem kell feltétlen szakemberhez fordulnia. Egy mérőszalag segítségével viszonylag gyorsan és egyszerűen eldöntheti, milyen akkumulátort kell vásárolnia. Az alábbiakban ehhez nyújtunk segítséget az alapvető információkkal.

Kapacitás, hidegindító áram?

A régi akkumulátor cseréjénél nem a legjobb megoldás az azon feltüntetett kapacitás (Ah, amperóra) vagy hidegindító áram (A, amper) alapján elindulni. Ezek az értékek kisebb mértékben lefelé is felfelé is eltérhetnek anélkül, hogy ebből probléma lenne. Sokkal célravezetőbb, ha a keresést a fizikai méretekkel kezdjük, hiszen hasonló méretű akkumulátorok többnyire hasonló műszaki paraméterekkel (kapacitás és hidegindító áram) rendelkeznek. Így általános érvényű tanács, hogy mindig az adott autóban kialakított helyre fizikailag még éppen beférő, legnagyobb kapacitású és indítóáramű akkumulátort vásároljunk - felülről behatárolva természetesen a rendelkezésre álló pénzügyi kerettel.

Fontos: semmilyen hátrányt nem jelent, ha a meglévőnél magasabb kapacitású vagy indítóáramú akkumulátort építünk be. Az sem az elektromos rendszert, sem a töltőrendszert (generátort és feszültség-szabályzót) nem fogja túlterhelni, viszont szélsőséges esetekben (extrém hideg, nem teljesen feltöltött akkumulátor, stb...) plusz tartalékokat biztosít az indításhoz.

Jobb- vagy balpozitív?

Néhány autóba a jobb- és balpozitívos akkumulátor is beépíthető, azonban a többi esetén a vásárláskor tudni kell, melyik verzió lesz megfelelő. Az akkumulátor polaritását mindig úgy kell megállapítani, hogy (akár csak fejben) az akkumulátort úgy fordítjuk, hogy a saruk a hozzánk közelebb eső oldalon legyenek, valahogy így:

jobb pozitívos akkumulátor

Látható, hogy a pólusok/saruk a hozzánk közelebbi oldalon vannak. A +/- jelzések többnyire leolvashatóak az akku házáról, de ha a képen látható piros fedelet, vagy más, a sarut védő, piros alkatrészt látunk, biztosak lehetünk abban, hogy az a pozitív pólus. A képen tehát egy jobb pozitívos akku látható.

Milyen személyautó-akkumulátorok vannak?

Az autók döntő többségében kétféle akkumulátor található. Az európai gyártók jellemzően az úgynevezett "európai szabvány" (korábban DIN) akkumulátorokat használják, a távol-keleti gyártók többségében "japán szabvány" (vagy ASIA-szabvány) szerint készült akkumulátorokat használnak. Néhány gyártónál fordul csupán elő, hogy speciális (oldalsó sarus, középsarus, vagy speciális méretű) akkumulátort használnak.Milyen európai szabványú személyautó-akkumulátorok vannak?Milyen japán (ASIA) szabványú személyautó-akkumulátorok vannak?