vásárl

Vásárlás: Exide Start-Stop Auxiliary EK151 akkumulátor, 12V 15Ah 200A B+ árak

Gyártó:EXIDE
Gyártói cikkszám:EK151
Rövid cikkszám:EK151
Névleges feszültség:12 V
Kapacitás:15 Ah
Indítóáram:200 A
Szélesség:90 mm
Hosszúság:145 mm
Magasság:150 mm
EAN vonalkód:3661024036597
Súly:7.00 kg
Technológia:SLI


Legjobb ár:

25.900 Ft.


Exide Start-Stop Auxiliary EK151 akkumulátor, 12V 15Ah 200A B+

A legjobb Exide Start-Stop Auxiliary EK151 akkumulátor, 12V 15Ah 200A B+ ajánlatok, árak, árösszehasonlítás:

PartnerNépszerűségTerméknévÁr
Kauffer Áruház
Budapest XI, Szigetszentmiklós

Legnépszerűbb!
Exide Start-Stop Auxiliary EK151 akkumulátor, 12V 15Ah 200A B+

Kötelező jótállás (ha ön fogyasztó): 1 év
25.900 Ft.

Legolcsóbb!
Ugrás a boltraTSRQPONMLJTSRQPONHDH

Szállítási díj:
1.869 Ft.
Zs+U
Budapest XX, Budapest XXI

Exide Start-Stop Auxiliary EK151 akkumulátor, 12V 15Ah 200A B+

Kötelező jótállás (ha ön fogyasztó): 1 év
25.900 Ft.

Legolcsóbb!
Ugrás a boltraTSRQPONMHHTSRQPONHDH

Szállítási díj:
ismeretlen
Akkumulátordepó
Budapest XXII

Exide Start-Stop Auxiliary EK151 akkumulátor, 12V 15Ah 200A B+

Kötelező jótállás (ha ön fogyasztó): 1 év
25.900 Ft.

Legolcsóbb!
Ugrás a boltraTSRQPONMLBTSRQPONHDH

Szállítási díj:
ismeretlen
Akkuapu
Nagykáta

Exide Start-Stop Auxiliary EK151 akkumulátor, 12V 15Ah 200A B+

Kötelező jótállás (ha ön fogyasztó): 1 év
27.990 Ft.
+8%
Ugrás a boltraTSRQPONMLGTSRQPONHDH

Szállítási díj:
ismeretlen

Exide Start-Stop Auxiliary EK151 akkumulátor, 12V 15Ah 200A B+

Zárt, gondozásmentes indítóakkumulátor, Jaguar és Land Rover gépjárművekhez

Pozitív saru bal oldalon

Névleges feszültség: 12V
Kapacitás: 15Ah
Inditóáram: 200A 

Méretek:
Hosszúság: 145mm
Szélesség:  90mm
Magasság: 150mm

Gyári számok:
Jaguar CX23-10C655-AC
Land Rover  CX23-10C655-AC
Hogyan működik az akkumulátor vásárlás?

Árak

Az Akkuárak.hu partnereitől kapott terméklisták alapján dolgozik. Ezeket naponta legalább egyszer frissítjük, és a partnereinktől kapott adatok alapján rendezzük a legolcsóbb ártól indulva.
Az árak pontosságát partnereink garantálják, azonban előfordulhat, hogy az árlista elkészítése és a vásárlás időpontja között az árak megváltoznak. Ezért megrendeléskor minden esetben a partnerünk oldalán található ár érvényes.

Az oldalunkon feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák a magyar, 27%-os általános forgalmi adót (Áfát).

Vásárlás:

A vásárlás mindig partnerünk oldalán történik. Az Akkuárak.hu nem fogad megrendeléseket és nem küld csomagot a látogatóinak.
Vásárláshoz kérjük, válassza ki az ön számára legkedvezőbb ajánlatot, és kattintson a mellette található Ugrás a boltra gombra!
Kattintás után átkerül partnerünk oldalára, ahol elvégezheti a megrendelést.

Termékek összevetése

A termék-összevetés segítségével nem csak egy konkrét termékre adott ajánlatokat vethet össze, hanem eltérő termékek műszaki paramétereit is áttekintheti. Ezzel segítünk az önnek legmegfelelőbb ár/érték arányú akku kiválasztásában.

Több akkumulátor összehasonlítása segíthet abban, hogy az ön által vásárolt akkumulátor minden tekintetben megfeleljen az ön igényeinek.

Hogyan válasszunk akkumulátort?

Ha akkumulátort kell cserélnie az autóban, nem kell feltétlen szakemberhez fordulnia. Egy mérőszalag segítségével viszonylag gyorsan és egyszerűen eldöntheti, milyen akkumulátort kell vásárolnia. Az alábbiakban ehhez nyújtunk segítséget az alapvető információkkal.

Kapacitás, hidegindító áram?

A régi akkumulátor cseréjénél nem a legjobb megoldás az azon feltüntetett kapacitás (Ah, amperóra) vagy hidegindító áram (A, amper) alapján elindulni. Ezek az értékek kisebb mértékben lefelé is felfelé is eltérhetnek anélkül, hogy ebből probléma lenne. Sokkal célravezetőbb, ha a keresést a fizikai méretekkel kezdjük, hiszen hasonló méretű akkumulátorok többnyire hasonló műszaki paraméterekkel (kapacitás és hidegindító áram) rendelkeznek. Így általános érvényű tanács, hogy mindig az adott autóban kialakított helyre fizikailag még éppen beférő, legnagyobb kapacitású és indítóáramű akkumulátort vásároljunk - felülről behatárolva természetesen a rendelkezésre álló pénzügyi kerettel.

Fontos: semmilyen hátrányt nem jelent, ha a meglévőnél magasabb kapacitású vagy indítóáramú akkumulátort építünk be. Az sem az elektromos rendszert, sem a töltőrendszert (generátort és feszültség-szabályzót) nem fogja túlterhelni, viszont szélsőséges esetekben (extrém hideg, nem teljesen feltöltött akkumulátor, stb...) plusz tartalékokat biztosít az indításhoz.

Jobb- vagy balpozitív?

Néhány autóba a jobb- és balpozitívos akkumulátor is beépíthető, azonban a többi esetén a vásárláskor tudni kell, melyik verzió lesz megfelelő. Az akkumulátor polaritását mindig úgy kell megállapítani, hogy (akár csak fejben) az akkumulátort úgy fordítjuk, hogy a saruk a hozzánk közelebb eső oldalon legyenek, valahogy így:

jobb pozitívos akkumulátor

Látható, hogy a pólusok/saruk a hozzánk közelebbi oldalon vannak. A +/- jelzések többnyire leolvashatóak az akku házáról, de ha a képen látható piros fedelet, vagy más, a sarut védő, piros alkatrészt látunk, biztosak lehetünk abban, hogy az a pozitív pólus. A képen tehát egy jobb pozitívos akku látható.

Milyen személyautó-akkumulátorok vannak?

Az autók döntő többségében kétféle akkumulátor található. Az európai gyártók jellemzően az úgynevezett "európai szabvány" (korábban DIN) akkumulátorokat használják, a távol-keleti gyártók többségében "japán szabvány" (vagy ASIA-szabvány) szerint készült akkumulátorokat használnak. Néhány gyártónál fordul csupán elő, hogy speciális (oldalsó sarus, középsarus, vagy speciális méretű) akkumulátort használnak.Milyen európai szabványú személyautó-akkumulátorok vannak?Milyen japán (ASIA) szabványú személyautó-akkumulátorok vannak?