vásárl

Vásárlás: Exide GEL12-19 Indító akkumulátor, 12V 19Ah 170A YTZ19-S árak

Gyártó:EXIDE
Gyártói cikkszám:GEL12-19
Rövid cikkszám:YTZ19-S
Névleges feszültség:12 V
Kapacitás:19 Ah
Indítóáram:170 A
Szélesség:80 mm
Hosszúság:185 mm
Magasság:170 mm
EAN vonalkód:3661024034074
Súly:4.00 kg
Technológia:SLI


Legjobb ár:

34.990 Ft.


Exide GEL12-19 Indító akkumulátor, 12V 19Ah 170A YTZ19-S

A legjobb Exide GEL12-19 Indító akkumulátor, 12V 19Ah 170A YTZ19-S ajánlatok, árak, árösszehasonlítás:

PartnerNépszerűségTerméknévÁr
Kauffer Áruház
Budapest XI, Szigetszentmiklós

Legnépszerűbb!
Exide GEL12-19 Indító akkumulátor, 12V 19Ah 170A

Kötelező jótállás (ha ön fogyasztó): 1 év
34.990 Ft.

Legolcsóbb!
Ugrás a boltraTSRQPONMLJTSRQPONHCG

Szállítási díj:
1.729 Ft.
Akkutop
Martonvásár

Exide GEL12-19 Indító akkumulátor, 12V 19Ah 170A YTZ19-S

Kötelező jótállás (ha ön fogyasztó): 1 év
34.990 Ft.

Legolcsóbb!
Ugrás a boltraTSRQPONMKITSRQPONHCG

Szállítási díj:
ismeretlen
AkkuDream
Budapest XXII, Budaörs

Exide GEL12-19 Indító akkumulátor, 12V 19Ah 170A YTZ19-S

Kötelező jótállás (ha ön fogyasztó): 1 év
34.990 Ft.

Legolcsóbb!
Ugrás a boltraTSRQPONMLETSRQPONHCG

Szállítási díj:
ismeretlen
Zselésakkumulátor.hu
Dabas

Exide GEL12-19 Indító akkumulátor, 12V 19Ah 170A YTZ19-S

Kötelező jótállás (ha ön fogyasztó): 1 év
36.690 Ft.

5%-on belül
Ugrás a boltraTSRQPONMFGTSRQPONHCG

Szállítási díj:
ismeretlen

Exide GEL12-19 Indító akkumulátor, 12V 19Ah 170A YTZ19-S

Az Exide nagy teljesítményű motorkerékpár-akkumulátorokat kínál azok számára, akik a lehető legjobbat igénylik.

A legfejlettebb alkatrészeket és anyagokat használják, termékeik pedig megbízhatóságuk és hosszú élettartamuk miatt ismertek.

Akkumulátorokat gyártanak autókhoz, motorkerékpárokhoz, robogókhoz, jet-skihez és számos más járműhöz.

Az Exide egy egyedülálló gyártó és a leginkább előretekintő technológia az iparágban.

Az Exide Technologies a világ második legnagyobb autó akkumulátor gyártója, vezető szerepet játszik különféle környezetbarát technológiák, például hibrid járművek fejlesztésében.

Műszaki jellemzők:
Névleges feszültség: 12V
Kapactiás: 19Ah
Indítóáram: 170A

Méretek:
Hosszúság: 185mm
Szélesség: 80mm
Magasság: 170mm

Gyárilag zárt, fektetve is beépíthető.
Hogyan működik az akkumulátor vásárlás?

Árak

Az Akkuárak.hu partnereitől kapott terméklisták alapján dolgozik. Ezeket naponta legalább egyszer frissítjük, és a partnereinktől kapott adatok alapján rendezzük a legolcsóbb ártól indulva.
Az árak pontosságát partnereink garantálják, azonban előfordulhat, hogy az árlista elkészítése és a vásárlás időpontja között az árak megváltoznak. Ezért megrendeléskor minden esetben a partnerünk oldalán található ár érvényes.

Az oldalunkon feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák a magyar, 27%-os általános forgalmi adót (Áfát).

Vásárlás:

A vásárlás mindig partnerünk oldalán történik. Az Akkuárak.hu nem fogad megrendeléseket és nem küld csomagot a látogatóinak.
Vásárláshoz kérjük, válassza ki az ön számára legkedvezőbb ajánlatot, és kattintson a mellette található Ugrás a boltra gombra!
Kattintás után átkerül partnerünk oldalára, ahol elvégezheti a megrendelést.

Termékek összevetése

A termék-összevetés segítségével nem csak egy konkrét termékre adott ajánlatokat vethet össze, hanem eltérő termékek műszaki paramétereit is áttekintheti. Ezzel segítünk az önnek legmegfelelőbb ár/érték arányú akku kiválasztásában.

Több akkumulátor összehasonlítása segíthet abban, hogy az ön által vásárolt akkumulátor minden tekintetben megfeleljen az ön igényeinek.

Hogyan válasszunk akkumulátort?

Ha akkumulátort kell cserélnie az autóban, nem kell feltétlen szakemberhez fordulnia. Egy mérőszalag segítségével viszonylag gyorsan és egyszerűen eldöntheti, milyen akkumulátort kell vásárolnia. Az alábbiakban ehhez nyújtunk segítséget az alapvető információkkal.

Kapacitás, hidegindító áram?

A régi akkumulátor cseréjénél nem a legjobb megoldás az azon feltüntetett kapacitás (Ah, amperóra) vagy hidegindító áram (A, amper) alapján elindulni. Ezek az értékek kisebb mértékben lefelé is felfelé is eltérhetnek anélkül, hogy ebből probléma lenne. Sokkal célravezetőbb, ha a keresést a fizikai méretekkel kezdjük, hiszen hasonló méretű akkumulátorok többnyire hasonló műszaki paraméterekkel (kapacitás és hidegindító áram) rendelkeznek. Így általános érvényű tanács, hogy mindig az adott autóban kialakított helyre fizikailag még éppen beférő, legnagyobb kapacitású és indítóáramű akkumulátort vásároljunk - felülről behatárolva természetesen a rendelkezésre álló pénzügyi kerettel.

Fontos: semmilyen hátrányt nem jelent, ha a meglévőnél magasabb kapacitású vagy indítóáramú akkumulátort építünk be. Az sem az elektromos rendszert, sem a töltőrendszert (generátort és feszültség-szabályzót) nem fogja túlterhelni, viszont szélsőséges esetekben (extrém hideg, nem teljesen feltöltött akkumulátor, stb...) plusz tartalékokat biztosít az indításhoz.

Jobb- vagy balpozitív?

Néhány autóba a jobb- és balpozitívos akkumulátor is beépíthető, azonban a többi esetén a vásárláskor tudni kell, melyik verzió lesz megfelelő. Az akkumulátor polaritását mindig úgy kell megállapítani, hogy (akár csak fejben) az akkumulátort úgy fordítjuk, hogy a saruk a hozzánk közelebb eső oldalon legyenek, valahogy így:

jobb pozitívos akkumulátor

Látható, hogy a pólusok/saruk a hozzánk közelebbi oldalon vannak. A +/- jelzések többnyire leolvashatóak az akku házáról, de ha a képen látható piros fedelet, vagy más, a sarut védő, piros alkatrészt látunk, biztosak lehetünk abban, hogy az a pozitív pólus. A képen tehát egy jobb pozitívos akku látható.

Milyen személyautó-akkumulátorok vannak?

Az autók döntő többségében kétféle akkumulátor található. Az európai gyártók jellemzően az úgynevezett "európai szabvány" (korábban DIN) akkumulátorokat használják, a távol-keleti gyártók többségében "japán szabvány" (vagy ASIA-szabvány) szerint készült akkumulátorokat használnak. Néhány gyártónál fordul csupán elő, hogy speciális (oldalsó sarus, középsarus, vagy speciális méretű) akkumulátort használnak.Milyen európai szabványú személyautó-akkumulátorok vannak?Milyen japán (ASIA) szabványú személyautó-akkumulátorok vannak?